Back to Top

Kolumnit ovat julkaistu aikaisemmin Ylöjärven Uutisissa.

Kokemuksia Tinderistä

Julkaistu: 28.03.2017 06:37

Ihmisen ikävä toisen luo. Pirkanmaalainen senaattori lauloi näin 1981. Ihmisten pariutumista on tietysti tapahtunut kautta aikain. Menetelmät vaan ovat vaihdelleet vuosikymmenten mittaan. Digitalisaatio on puskenut sinkkujen markkinoille todella tukevasti.

Tinder on yksi tämän ajan mahdollisuuksista tavata uusia ihmisiä. Käyttäminen on todella helppoa. Älypuhelin on useimmilla aina mukana. Tästä päästään ensimmäiseen houkutukseen eli sijaintiin. Jos haluaa päästä helpolla, niin ehdokkaat voi valita maantieteellisesti läheltä itseään. Älylaitteet kyllä tietävät missä sinä olet. Omaa sijaintiaan voi vastaavasti muuttaa esimerkiksi suuremman väestötiheyden alueille. Lisäksi iän perusteella on helppo haarukoida omia toiveitaan.

Lue lisää: Kokemuksia Tinderistä

Soinin sutkauksia

Julkaistu: 28.03.2017 06:34

Soinin puheista on minulta kyselty, että eikös ole hyvä tyyli? Sanonnoista on yksi konkreettinen esimerkki. Mieleeni on jäänyt sutkaus Helsingin punavuoren asukkaista, jotka Soinin mukaan juovat punaviiniä. Itsellä ei ole aavistustakaan, että mihin sanonta liittyy. Onneksi internetin hakukoneet tunnistavat asian. Taustalla on Hakkaraisen puolustaminen. Omissa vaalivalvojaisissaan juhlinut kansanedustaja tuo kuulemma maahan enemmän ulkomaanvaluuttaa kuin punavuorelaiset vihervasemmistolaiset.

Lue lisää: Soinin sutkauksia